Marion van Nimwegen

Hallo, ik ben Marion van Nimwegen. Al jarenlang vol passie werkzaam in het onderwijs.

Mijn grote uitdaging is om leerlingen te laten zien waar hun kwaliteiten en talenten liggen. Hun te laten zien hoe ze op een respectvolle manier met zichzelf, de ander en hun omgeving omgaan.

De expertise die ik heb opgebouwd, benut ik elke dag in mijn werkpraktijk, met goede resultaten. Met succes, doe ik dat ook in mijn moederschap. Ik ben moeder van 3 puberkinderen en ook in die rol is mijn ervaring van Boven de lijn zijn, bijzonder functioneel.

Voor mij betekent het “Boven de Lijn” functioneren, dat ik er voortdurend naar streef in “de flow” te zijn , daar waar harmonie is, liefde en respect!

Hoe ik de filosofie van Boven de Lijn toepas in mijn werk deel ik graag met je tijdens een workshop of training.

Vraagstukken als buitensluiten, ontkoppeld raken, anders zijn in een groep hebben mijn speciale belangstelling . Ik werk in het speciaal onderwijs en juist daarin is dit een actueel vraagstuk.

Je kunt mij benaderen voor workshops en trainingen die te maken hebben met onderlinge interacties in groepen, zowel binnen als buiten het onderwijs.

Leuk je te ontmoeten!

Trainer

marion@bovendelijn.nl

+31 (0)6 46 63 15 87

Deel dit op:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Bekijk ook:

Jitske Koeleman

Jitske Koeleman MSc studeerde met een 8,7 af in de gedragspsychologie. Vanuit de neurowetenschap en met ervaring in een groot aantal disciplines, kijkt zij met

Lees verder »

Brenda Elgersma

Voor mij was het grootste ‘lightbulb’ moment dat ik alle kwaliteiten bezit om een goede inspecteur van politie te worden en dat ik ze ook

Lees verder »

Gea van Ginkel

Mijn inzichten kwamen veel overeen en dat mijn parel ook mijn valkuil is. Dat het duidelijk werd en ik hierheen mee verder kan. Bewustwoording. Het

Lees verder »

Ja, ik wil meer informatie over het Noodfonds!

Meld je aan