Boven de lijn - Het boek

Haal het beste uit jezelf

Het leven kent hoogte- en dieptepunten. Zelfs de meest succesvolle leiders en positief ingestelde personen lopen wel eens vast in hun werk, relaties of privéleven. Vaak zonder dat ze het weten, zijn ze ‘onder de lijn’ beland. Ze klagen, zijn ongelukkig en voelen zich slachtoffer van de situatie. De kunst is om in zo’n geval weer ‘boven de lijn’ te komen. Want dan ben je in flow, voel je je vitaal en gaat het leven je gemakkelijk af.

Mensen die boven de lijn zijn, maken het verschil in deze wereld. Ze zijn integer, authentiek, toegewijd en betrokken. Ze spreken waardering uit en nemen 100% verantwoordelijkheid voor hun gedrag en acties. Daardoor zijn ze persoonlijk én zakelijk succesvol. Dit boek helpt je om een inspirerende leider te zijn, een betere ondernemer of manager en een leuker mens.

Hier alvast een voorproefje, klik op de link om de pdf te downloaden:

 

Wat levert dit boek je op?

  • Je vergroot je persoonlijke vaardigheden. Hierdoor heb je meer plezier in het leven en werk je succesvoller samen met anderen.
  • Je wordt effectiever en efficiënter: je bereikt makkelijker je doelen en bespaart jezelf heel veel tijd.
  • Je verbreedt je horizon en krijgt een heldere focus. Je ziet en pakt meer kansen, waardoor je resultaten en je rendement verbeteren.


De sleutel tot succes ligt in jezelf. Hoe je omgaat met situaties en mensen die je leven beïnvloeden, bepaal je helemaal zelf. Wees die fantastische ouder, warme echtgenoot, prettige collega of inspirerende leider. Zo haal je het beste uit jezelf en leid je je bedrijf naar nóg meer succes!

Meer weten?

Bekijk dan onze downloadpagina waar je handige teksten, checklist en volop inspiratie vindt.

Downloads

Boven de lijn - Berry Koeleman

Boven de lijn

De vraag om nog succesvoller te zijn: ben ik onder of boven de lijn?

Bekijk ook de boektrailer, waarin de auteur uitlegt wat dit boek voor jou en je bedrijf kan betekenen.

Boven de Lijn

Berry Koeleman
Paperback met flappen │ 192 pagina’s
ISBN 978 90 5871 984 3
Uitgeverij Thema
€ 19,95

Een deel van de opbrengst van dit boek gaat naar de Stichting Pater Jan Molenaar, die kansarme kinderen in Kameroen opvoeding en scholing biedt. Voor meer informatie: www.stichtingpaterjanmolenaar.nl.

Ja, ik wil meer informatie over het Noodfonds!

Meld je aan