Workshop ‘Boven de lijn’

Klagen, je slachtoffer voelen van de situatie en weinig energie hebben. Het zijn typische kenmerken van mensen die ‘onder de lijn’ zijn. De kunst is dan om weer ‘boven de lijn’ te komen. Want dan ben je in flow, voel je je vitaal en gaat het leven je makkelijk af. Hoe je dat voor elkaar krijgt, leer je in deze workshop.


Wat gaan we doen?

Berry Koeleman leert je hoe je in flow en dichter bij jezelf komt. Hoe je makkelijker je doelen bereikt en meer plezier uit je leven haalt. Je krijgt snelle en eenvoudige tools om maximaal te presteren en plezier te ervaren in je werk en in je leven. Na deze workshop heb je alle handvatten om het beste uit jezelf te halen.

Wat levert deze workshop je op?

  • Je wordt effectiever en efficiënter: je bereikt makkelijker je doelen en bespaart jezelf heel veel tijd.
  • Je verbreedt je horizon en krijgt een heldere focus. Je ziet en pakt meer kansen, waardoor je resultaten en je rendement verbeteren.
  • Je vergroot je EQ. Hierdoor heb je meer plezier in het leven en werk je succesvoller samen met anderen.

Een workshop van Berry Koeleman is bovendien altijd een boeiende en inspirerende belevenis.

Voor wie?

Deze workshop is een must voor iedereen die een inspirerende leider wil zijn, een betere ondernemer of manager en een leuker mens! Onmisbaar voor iedereen die ‘vastzit’.

Praktisch

Voor boekingen en meer informatie: tel. 0297 52 52 25, e-mail info@bovendelijn.nl. De duur van deze workshop is 2½ uur. Datum en locatie in overleg.

Een workshop volgen bij Berry Koeleman is leerzaam, maar vooral ook heel leuk. Want, zo weet hij: “Plezier hebben is de beste manier om te leren.”

Deel dit op:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Bekijk ook:

Jitske Koeleman

Jitske Koeleman MSc studeerde met een 8,7 af in de cognitieve psychologie. Vanuit de neurowetenschap en met ervaring in een groot aantal disciplines, kijkt zij

Lees verder »

Ja, ik wil meer informatie over het Noodfonds!

Meld je aan