Downloads

De downloads en testen op deze pagina zijn een extra service bij Boven de Lijn.
In het boek zelf vind je meer achtergrondinformatie en nog heel veel andere, boeiende tools voor meer plezier en succes in je leven.

  • FocusgebiedenWiel– Ontdek hoe het in jouw leven is gesteld met de flow – of juist het drama – op de negen FocusGebieden. Laat je e-mailadres achter voor een rapport met je scores en handige, persoonlijke tips.
  • Bruistabletje of zuigtabletje? – Ontdek wie de bruis- en zuigtabletjes zijn in jouw leven. Met deze checklist zie je in een oogopslag welke belangrijke vragen je jezelf hebt te stellen. Er is ruimte om de verschillende barrières te benoemen en – heel belangrijk – om de data in te vullen waarop je actie gaat ondernemen.
  • Menu voor Zelfwaardering– Waardering uitspreken naar jezelf vergroot je zelfvertrouwen en vermindert je angsten. Dit menu met peptalks biedt volop inspiratie.
  • WoordenWerk – Wil je uitvinden wat je echt leuk vindt? Schrijf dan 200 activiteiten op waar je heel blij van wordt. Om je op weg te helpen, vind je hier een uitgebreide lijst met positieve, actieve ‘doewerkwoorden’. (Voor meer uitleg en het vervolg van deze oefening, zie Boven de Lijn.)

Ja, ik wil meer informatie over het Noodfonds!

Meld je aan