Spreker

Spreker

Berry Koeleman is een ondernemer in hart en nieren. Hij bracht een tiental eigen bedrijven tot grote bloei en was al op 27-jarige leeftijd multimiljonair. Zijn financiële achtergrond, trackrecord en ondernemersgeest maken hem tot de ideale sparringpartner voor ondernemers die willen groeien en succesvol willen zijn. Koeleman is de drijvende kracht achter Boven de Lijn BV. Hij traint en adviseert ondernemers en directie- en managementteams in binnen- en buitenland.

De auteur uitnodigen als spreker?

Humorvol, interactief en altijd goed voor een glimlach bij de toehoorders – dat zijn de lezingen van Berry Koeleman. Als geen ander weet hij ambitieuze leiders en teams te inspireren om boven de lijn te leven en te werken. Dit leidt tot een hoge energie bij het publiek, tot verbinding en actiebereidheid. Wie een lezing van deze ondernemer heeft bijgewoond, wil nog maar één ding: het beste uit zichzelf (en zijn team) halen.

Het motto van Berry Koeleman? Doen waar je plezier in hebt, is de sleutel tot succes.

 

Boekingen en informatie

Ons kantoor is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.30 uur. Telefoon 0297 52 52 25. Of stuur een e-mail naar info@bovendelijn.nl.

Ja, ik wil meer informatie over het Noodfonds!

Meld je aan