Jolanda de Meester

Ik ben Jolanda de meester, ik ben 39 jaar oud en gelukkig getrouwd. We hebben samen 1 geweldige zoon van 5 jaar en een lieve hond. Ik ben super dankbaar voor dit mooie gezin en haal daar veel energie en liefde uit.

Deze liefde en energie delen wij graag met anderen, zo zetten wij ons bijv. graag in voor culturele buurtactiviteiten waar mensen samen komen of koken we voor de hele straat.

Ontwerpen, creeren van mooie dingen is mijn grote passie, dan het liefst met textiel. Vandaar heb ik in 2009 de modeacademie afgerond. Ik ben naast mijn betaalde baan altijd wel bezig met of een kostuum of een andere vorm van, vooral draagbare, kunst. Ik werk 16 jaar in de hulpverlening met kwetsbare mensen. Wat mij hierin aantrekt is om met hen op zoek te gaan naar hun eigen kracht en sprankel om dat gene te doen waar ze in kunnen groeien en er mogen zijn zoals ze zijn. Ik vind dat erg belangrijk. Ik vind mensen mooi zoals ze zijn, ik houd van puur.

Iedereen heeft wel iets moois en ik merk dat als ik dit deel dat ik meer energie ervaar mij mijzelf en de ander. Ik vind het mooi om de ander te zien stralen. In het waardeer event komen mijn grootste passies samen, iets moois creeren en meegeven aan mensen, dat vind ik daarom ook zo supergaaf!

Ik wil dan ook graag mijn creativiteit inzetten voor Boven de lijn en veel waardeerevents mogelijk maken om aan veel mensen een podium geven om te stralen!

Waardeerevent

info@bovendelijn.nl

+31 (0)297 525 225

Deel dit op:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Bekijk ook:

Jitske Koeleman

Jitske Koeleman MSc studeerde met een 8,7 af in de cognitieve psychologie. Vanuit de neurowetenschap en met ervaring in een groot aantal disciplines, kijkt zij

Lees verder »

Ja, ik wil meer informatie over het Noodfonds!

Meld je aan