Hedy Jagtman

What you see is what you get!

Trotse moeder van 3 prachtige kinderen en 2 lieve kleinkinderen.

Warm, empathisch, hulpvaardig, doorzettingsvermogen, veerkrachtig, HSP, spiritueel, authentiek. Mijn schatkist is rijkelijk gevuld met levenslessen, kennis en ervaring.

2008 was de aanloop naar een paar heftige, maar absoluut ook mooie jaren. Na 2 x een burn-out, een faillissement, hernia en borstkanker nam ik het besluit om vooral te gaan genieten. Ik gooide het roer volledig om, volg sindsdien mijn hart en koos voor een carrièreswitch. Ik heb inmiddels een praktijk als coach/trainer (na 35 jaar werkervaring bij bedrijfsleven, banken en overheid en als zelfstandige in de evenementenbranche).

Ik ben een ‘strandjutter’
Mijn kennis heb ik vergaard tijdens diverse trainingen en opleidingen op het gebied van communicatie, persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit.

Sinds 2007 heb ik bijvoorbeeld diverse trainingen gevolgd bij Berry Koeleman, ondersteun ik zijn  trainingen actief en achter de schermen. Daarnaast vond ik het erg leuk om betrokken te zijn bij de totstandkoming van zijn boek. Getuige te mogen zijn van de ontwikkeling tot het ‘Boven de Lijn’ concept heeft mij veel gebracht. Ik sta in mijn kracht, blijf trouw aan mezelf, neem 100% verantwoordelijkheid en maak bewuste keuzes.

Eigen Praktijk

Ik zet mensen graag in “beweging” en in hun kracht
Ik werk als coach en magnetiseur. In mijn praktijk help ik cliënten met thema’s als stress, (dreigende) burn-out, 30+ moeders die alle ballen in de lucht proberen te houden, adolescenten en volwassenen met ADD/ADHD. Ik word enthousiast en het geeft mij energie als ik andere mensen kan ondersteunen, inspireren en begeleiden. Je bent van harte welkom als je écht openstaat voor verandering en nieuwe dingen wilt leren. Ik reik slechts gereedschap aan, uiteindelijk zul je het ZELF moeten doen.

In mijn vrije tijd ben ik graag creatief bezig. Ik maak collages (ik schilder met papier), beelden van speksteen en fotografeer graag in de natuur. Daarnaast geef ik workshops in het maken van collages en moodboards.

Meer informatie en reacties kun je vinden op mijn website www.hedyjagtman.nl

Uitspraken ​waarin ik mijzelf herken:

  • ​Je hebt altijd een keuze
  • Mijn glas is halfvol​
  • Mijn rugzak bevat waardevolle leermomenten
  • Ik focus op wat goed gaat
  • Er is meer tussen hemel en aarde​
  • Feel the fear and do it anyway
  • Met andere woorden: IK LEEF BOVEN DE LIJN
Trainer

hedy@bovendelijn.nl

+31 (0)6 50 21 72 38

Deel dit op:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Bekijk ook:

Jitske Koeleman

Jitske Koeleman MSc studeerde met een 8,7 af in de gedragspsychologie. Vanuit de neurowetenschap en met ervaring in een groot aantal disciplines, kijkt zij met

Lees verder »

Brenda Elgersma

Voor mij was het grootste ‘lightbulb’ moment dat ik alle kwaliteiten bezit om een goede inspecteur van politie te worden en dat ik ze ook

Lees verder »

Jan Butterman

Het heeft mij opgeleverd dat je leert inzien dat je meer kwaliteiten hebt dan je van jezelf denkt. Inzicht in je eigen kwaliteiten en die

Lees verder »

Ja, ik wil meer informatie over het Noodfonds!

Meld je aan