Erik-Jan Doorenbosch

Mijn passie is om teams te inspireren voor hogere prestaties. Ik heb een sterk track record op dit gebied, in meerdere leidinggevende functies bij Sony, Planet Internet, KPN en The Phone House. In elke rol maak ik mij sterk om geïnspireerde teams een extra stap te laten zetten, de nadruk te leggen op hoe en wat we willen bereiken, coachen en sturen van mijn teamleden naar het volgende niveau.

Geïnspireerd door mijn opa (eigenaar van 20 schoenenwinkels) en mijn studie Economie (Arbeidspsychologie & Marketing) staat de mens voorop, met het volgen van hun eigen keuze. Uiteindelijk kom je erachter dat namelijk niets moet. Hierbij is luisteren zeer belangrijk. Een mens heeft niet voor niets 2 oren gekregen en 1 mond! Mijn gezin is daarbij de mooiste spiegel die mij voorgehouden wordt en uiteraard mij ook corrigeert.

De meeste organisaties staan altijd voor paradoxale uitdagingen:

Vernieuwen maar ook een stabiel fundament hebben qua organisatie en cultuur
Veranderen en toch vertrouwen blijven houden van de mensen
Meer ondernemend worden als organisatie zonder opgebouwd DNA te verliezen
Communiceren en motiveren met en van het kader maar ook in verbinding blijven met degene die het uitvoeren
Mijn grote uniciteit en kracht is dat ik zaken in beweging en vernieuwing kan brengen terwijl iedereen aangesloten en verbonden blijft. Ik heb de communicatieve en sociale gave om op Corporate level te verbinden maar dat ook op de werkvloer te realiseren.

Een andere kracht is dat ik graag de spil ben in het ontwikkelen van de strategie en het ook vervolgens omzet naar structuur en proces zodat mensen handen en voeten hebben en houvast om het uit te voeren.

Daarin geef ik de mensen voldoende vrijheid en toch blijf ik het goed monitoren.

Daarom past de methode Boven de Lijn zo goed bij mij!

“Het doel is om zoveel mogelijk individuen en organisaties te bereiken: door te focussen op positiviteit en dat wat er goed gaat. Op die manier krijg je meer plezier in je werk en privé-leven, en betere relaties. We helpen mensen en teams het beste uit zichzelf te halen. Betere resultaten en meer succes!”

Trainer

info@bovendelijn.nl

+31 (0)297 525 225

Deel dit op:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Bekijk ook:

Jitske Koeleman

Jitske Koeleman MSc studeerde met een 8,7 af in de cognitieve psychologie. Vanuit de neurowetenschap en met ervaring in een groot aantal disciplines, kijkt zij

Lees verder »

Ja, ik wil meer informatie over het Noodfonds!

Meld je aan