Desiree Dankers

Ik ben Desiree Dankers, geboren in het Bourgondische Zuiden van het land en opgegroeid in West-Friesland tussen de tulpen. Ik leef samen met 2 heerlijk ondernemende zoons en hun vader. We zijn beiden zelfstandig ondernemer. Dat is soms best een uitdaging. Samen met het gezin genieten we zoveel mogelijk van het buitenleven, kamperen, kanoën en vuurtje stoken. Het is mijn stille droom om in Afrika vrijwilligerswerk te doen, daar te dansen op de Afrikaanse muziek en me te laten verwonderen over de natuur en wilde dieren.

Wat ik deed
Van kleins af aan ben ik al geïnteresseerd in mensen en psychologie, ik las toen al boeken waarbij het ging om de beleving van kinderen in een oorlog of bij een ramp, ongeluk etc. Het was dan ook een logische keuze om een studie Verpleegkunde en Sociale Wetenschappen te volgen. Mijn eerste baan was het verkopen van medisch onderwijsmateriaal, via mijn baan in de uitzendbranche heb ik uiteindelijk een opstap gemaakt naar HR gerelateerde functies om vervolgens als reïntegratie-deskundige weer psychologische aspecten en gezondheid te combineren in mijn werk.

Wat ik doe
Ik zorg voor meer vitaliteit in organisaties en minder verzuim. Ik adviseer en begeleid individueel en op teamniveau, ik maak daarbij gebruik van diverse methodieken en tools waaronder het Boven de Lijn workshop/training en spel.

Wat ik voor jou kan betekenen
Er is in bedrijven vaak veel stress en een hoge werkdruk, wat maakt dat mensen veel te weinig plezier beleven aan hun werk. De productiviteit neemt dan af, mensen zijn minder effectief en oplossingsgericht en de inspiratie is zoek. De kwaliteit neemt af en de resultaten blijven uit.

Ik wil graag bijdragen aan een gezondere bedrijfscultuur waarin ieder tot zijn recht komt, gebruik makend van zijn talenten en kwaliteiten en een zinvolle bijdrage kan leveren. Je besteedt tenslotte veel uren op je werk. Door te inspireren en mensen aan te spreken op hun vermogens en eigen verantwoordelijkheid en kwaliteiten creëer ik een organisatiecultuur en mentaliteit waarbij mensen “Boven de Lijn” zijn.

Trainer

d
esiree@moovingpeople.nl

+31 (0)6 42 14 54 15

Deel dit op:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Bekijk ook:

Jitske Koeleman

Jitske Koeleman MSc studeerde met een 8,7 af in de cognitieve psychologie. Vanuit de neurowetenschap en met ervaring in een groot aantal disciplines, kijkt zij

Lees verder »

Ja, ik wil meer informatie over het Noodfonds!

Meld je aan