Brenda Elgersma

Mijn naam is Brenda Elgersma en mijn grootste passie is me inzetten voor mijn (directe) leefomgeving. Het is mijn overtuiging én ervaring dat een actieve bijdrage leveren aan het mooier, gelukkiger en veiliger maken van de wereld om mij heen, hetgeen is wat mij ontzettend blij maakt. Daarom heb ik ook gekozen voor een baan bij de politie, ben ik gemeenteraadslid en op vrijwillige basis werkzaam als vertrouwenspersoon bij de lokale voetbalvereniging. En dan is daar nog Boven de Lijn; met stip op nummer 1 mijn favoriete gespreksonderwerp van dit moment! (ik geef toe…..het is een gedeelde 1e plek; mijn man, kinderen en kleinkind staan daar ook).

De Boven de Lijn trainingen hebben mij de afgelopen jaren geleerd veerkrachtig te zijn, het beste uit mezelf te halen en succesvolle resultaten te boeken. Het is mijn wens om zoveel mogelijk mensen mijn ervaringen met dit concept te delen en hen de tools aan te reiken zodat ook zij meer plezier in hun werk en privéleven gaan ervaren.

Een samenleving Boven de Lijn; hoe waanzinnig gaaf is dat!

Trainer

brenda@bovendelijn.nl

+31 (0)6 14 65 69 33

Deel dit op:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Bekijk ook:

Jitske Koeleman

Jitske Koeleman MSc studeerde met een 8,7 af in de cognitieve psychologie. Vanuit de neurowetenschap en met ervaring in een groot aantal disciplines, kijkt zij

Lees verder »

Ja, ik wil meer informatie over het Noodfonds!

Meld je aan