Andrea Hom

Ik ben een energiek, en een creatief denkend persoon die een ieder weet te inspireren en activeren. Ik word zelf geïnspireerd door Sting en mijn vader. Sting laat zien dat hij door hard werken al heel lang succesvol is. Mijn vader heeft zijn hele leven elke dag iets bijgeleerd. 

Ik ben trots op mijn eigen bedrijf. Dat is een bedrijf voor bijles en coaching voor jong en oud. Het is mooi om te zien dat je mensen een stapje verder mag helpen. Boven de Lijn helpt mensen en bedrijven positief denken en doen. De krachtigste tool hierbij is waarderen.

Mensen willen gehoord en gezien worden. De tools die je leert in de Boven de Lijn training zorgen ervoor dat jij jouw doelen bereikt. Mijn doel is zoveel mogelijk mensen te inspireren om hun passie te volgen en daar door hard te werken succesvol in te worden.

Trainer

andrea@bovendelijn.nl

+31 (0)6 13 80 68 07

Bekijk ook:

Petra Hoogendoorn

“Het mooiste cadeau dat je je kind kunt geven, is een gelukkige ouder te zijn.” Ik help ondernemende ouders het beste uit zichzelf, hun business

Lees verder »

Jennefer Boskeljon

“Betere resultaten meer werkplezier” Energie, positiviteit en enthousiasme. Dat is wat Jennefer Boskeljon brengt. Duizenden professionals in vele organisaties heeft zij gemotiveerd om slimmer te

Lees verder »

Meld je aan