Agnes van der Werf

Wie ben ik:
Ik vind dat we serieus zouden moeten werken om ons leven wat luchtiger te nemen, we hebben maar één tijd: meer plezier in werk en leven! Samen met mijn 2 favoriete mannen (zoon en man) woon ik in het prachtige groene hart van Nederland, in Woerden. De natuur, yoga en meditatie brengen mij rust en ik sport graag in de buitenlucht. Zwerven vind ik leuk: gewoon lopen/rijden en kijken waar je uitkomt. Onbekende weggetjes verkennen. Wat mij echt fascineert, is het gedrag van mensen. Mijn inspiratie haal ik uit mensen die oud en/of ziek zijn en toch nog volop vitaal in hun leven staan en uit eeuwenoude natuurwijsheden, gecombineerd met de inzichten uit deze tijd. Termen die bij mij passen: aandacht, delen, acceptatie, samen, leren, plezier, positiviteit.

Wat deed ik:
Ik heb 28 jaar met veel plezier in het bankwezen gewerkt. In veel verschillende functies. Van verkoper tot projectleider en leidinggevende. En de laatste jaren in combinatie met mijn nieuwe passie, mijn eigen bedrijf: Openstaan voor Jezelf. Ik vind en vond het belangrijk om op vrijwillige basis ook iets terug te geven aan de maatschappij.

Wat doe ik:
Mijn activiteiten zijn gericht op het (weer) leren positief te denken en te doen. Door middel van persoonlijke coaching, maar ook in groepstrainingen en workshops lachen en Mindful Eten.

Wat kan ik voor je betekenen?
Ik wil dat de term burn-out uitsterft! Dat iedereen zich vrij voelt om zich te uiten op een manier die bij hem of haar past. Hierbij wil ik werken bij de bron, de mensen die een voorbeeldfunctie in het onderwijs hebben. Zowel basis, voortgezet, middelbaar als hoger onderwijs.

Trainer

agnes@openstaanvoorjezelf.nl

+31 (0)6 24 60 72 25

Deel dit op:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Bekijk ook:

Jitske Koeleman

Jitske Koeleman MSc studeerde met een 8,7 af in de cognitieve psychologie. Vanuit de neurowetenschap en met ervaring in een groot aantal disciplines, kijkt zij

Lees verder »

Ja, ik wil meer informatie over het Noodfonds!

Meld je aan