Waardeer-event

Laat je publiek schitteren en stralen

Een compliment doet wonderen. Waardering van een collega, een schouderklopje van de baas, iedereen voelt zich daar beter door. Tijdens het waardeer-event laten wij jouw publiek schitteren en stralen. Mensen ontdekken hun kracht, en die van anderen. Deze positieve ervaring nemen ze mee in hun werk en persoonlijke leven.

Ludiek, humorvol en een ware beleving

Zoek je een originele insteek voor een meeting of personeelsfeest? Heb je zakelijk iets te vieren? Wil je de mensen die zich inzetten voor het succes van jouw bedrijf eens extra in het zonnetje zetten? Dan is het waardeer-event ideaal.

Creatieve duizendpoten Berry Koeleman en Jolanda de Meester nemen het publiek mee in de wereld ‘boven de lijn’, een wereld vol plezier, flow, waardering en succes. In een speelse, humorvolle lezing deelt Berry zijn jarenlange ervaring als succesvol ondernemer. Jolanda maakt het event op een artistieke, interactieve wijze tot een echte waardeerbelevenis.

Gun je publiek zo’n inspirerend feest en …

ontdek de kracht van het compliment!

 

Laat je publiek schitteren en stralen

Een waardeer-event is dé manier om jouw publiek te laten schitteren en stralen.

Hoe ziet een waardeer-event eruit?

  • Ludieke lezing

In een speelse, humorvolle lezing (45 minuten) neemt Berry Koeleman het publiek mee naar een wereld vol plezier, waardering en succes. Met zijn boek Boven de Lijn en het Happiness@Work-model als leidraad, geeft hij tips en handreikingen om het meeste plezier te ervaren op het werk. Het uitspreken van waardering is een van de belangrijkste tools om boven de lijn te zijn en te blijven. Mensen die elkaar (leren) waarderen, werken succesvoller samen. De kracht van deze lezing? Inspirerende woorden die een glimlach op het gezicht van de toehoorders toveren en die hen aanzetten tot actie. Na afloop willen zij nog maar één ding: het beste uit zichzelf (en hun team) halen.

  • Serving great moments!

Jolanda de Meester maakt het event op creatieve wijze tot een echte waardeerbelevenis. Zij gaat verder waar Berry is gestopt. Als echte artiest weet zij op een aanstekelijke manier het publiek bij het onderwerp te betrekken. In een prachtig kostuum, speciaal gemaakt om waarderingen uit te delen, loopt zij rond en maakt ze contact met de gasten. Als cadeau deelt zij kaartjes uit met waarderende teksten. De ervaring leert dat mensen hier heel blij van worden. Ze drukken bijvoorbeeld het kaartje op hun hart terwijl ze ‘dank je wel’ zeggen. Deze positieve sfeer en dat ze ‘de kracht van het compliment’ zelf ervaren, maakt het gemakkelijk om ook zelf waardering uit te spreken naar anderen. Hiervoor krijgen ze handige tools aangereikt. Het mooie is dat mensen, als ze eenmaal het positieve effect hebben ervaren op hun relaties en energieniveau, het waarderen ook gaan toepassen. Niet alleen tijdens het event, maar ook daarna. En daar zit de echte winst: persoonlijke groei en nog meer zakelijk succes.

Waarom een waardeer-event?

Een waardeer-event is voor je gasten een fantastische belevenis, waarbij ze:

  • op een speelse, creatieve manier in het zonnetje worden gezet
  • de kracht van waardering zelf ervaren
  • op een positieve manier contact maken met elkaar
  • elkaar waarderen en inspireren
  • waarderingstools krijgen die ze kunnen toepassen op de werkvloer én in het dagelijks leven

Kortom: ze ontdekken en ervaren een van de krachtigste tools voor een positief leven. En willen daar direct mee aan de slag.

Waarom is dit zo belangrijk? Uit onderzoek blijkt dat mensen het liefst van alles gewaardeerd worden. Ze willen gezien en gehoord worden. Tijdens het waardeer-event focust het publiek spelenderwijs op wat er goed en geweldig is. Aan henzelf en aan de ander. Dit is een mooie aanvulling op hun persoonlijke groei. Inzichten die ze krijgen, zetten ze vervolgens ook in hun werk in. Je gasten denken dat ze een ijsje eten, maar ondertussen krijgen ze broccoli binnen.

Het publiek gaat gegarandeerd met een goed gevoel naar huis. Omdat wij hen tijdens het event laten schitteren en stralen, is het voor iedereen een onvergetelijke belevenis.

Laat je publiek schitteren en stralen.

Ontdek de kracht van het compliment!

Complimentenkaarten

Wil je het waardeer-event extra bijzonder maken? Geef je gasten dan een setje complimentenkaarten mee naar huis. Wij verzorgen ze graag voor je, indien gewenst met bedrijfslogo en een boodschap op maat. Ze zijn een mooie herinnering aan het evenement en een goede stimulans om waardering te blijven uitspreken. Thuis en op het werk.

Praktisch

Een waardeer-event duurt doorgaans 1 tot 2½ uur (korter of langer is ook mogelijk). Voor boekingen en meer informatie: tel. 0297 52 52 25 of 06 53 13 30 85 (Berry), e-mail info@bovendelijn.nl.

Deel dit op:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Bekijk ook:

Jitske Koeleman

Jitske Koeleman MSc studeerde met een 8,7 af in de cognitieve psychologie. Vanuit de neurowetenschap en met ervaring in een groot aantal disciplines, kijkt zij

Lees verder »

Ja, ik wil meer informatie over het Noodfonds!

Meld je aan