Marjolijn Gischler

Mijn werk heeft altijd in het teken gestaan van het verbinden en stimuleren van mensen. In het verleden heb ik gewerkt als intercedent bij een uitzendbureau, als reisleidster in Azië en ook als productverantwoordelijke bij diverse reisorganisaties. Daarnaast als projectmanager van een prachtig werkgelegenheidsproject in Namibië/ Afrika (opzetten restaurant om werkgelegenheid te creëren voor lichamelijk beperkten) en als fondsenwerver/ netwerker bij o.a. hulporganisatie het Rode Kruis afdeling Den Haag tot uiteindelijk mijn laatste werk de afgelopen 15 jaar als loopbaanadviseur/ -coach.

Ik zet mensen graag ‘in beweging’
Ik ondersteun werknemers (voornamelijk 40 plussers) in het vinden van werk dat bij ze past en waar ze weer met plezier naar toe gaan. Soms is het daarbij belangrijk om moeilijke situaties te overwinnen zoals ontslag of ziekte. Ik geloof er sterk in dat als je een duidelijk beeld hebt van waar je naar toe wilt en wat je te bieden hebt (én waar je blij van wordt), je dit met de juiste inspanning zou kunnen bereiken. Mijn aanpak is praktisch, realistisch, optimistisch, no-nonsense.

Boven de lijn
Als je doet waar je plezier in hebt en waar je het beste tot je recht komt, ben je gelukkiger en positiever en straal je dat ook uit en kun je ‘boven de lijn’ zijn. Als ieder zich gehoord en gezien voelt én op de juiste plek zit, merk je ook dat je als team veel meer kunt bereiken. De simpele tools die je aangereikt krijgt in de Boven de Lijn training zorgen ervoor dat je je bewust wordt van bepaalde processen en hoe door kleine aanpassingen je veel in de interactie met jezelf en anderen kunt veranderen.

Privé
Ik woon in Den Haag, houd van sporten en buiten zijn (wandelen, bergen, zee, wind in mijn haren) en ga graag met vrienden op pad. Natuurlijk zitten we allemáál wel eens ‘onder de lijn’. Dat is helemaal niet erg. Door echter je horizon te verbreden, weer kansen te zien en eigen verantwoordelijkheid te nemen merk je dat ‘boven de lijn’ zoveel makkelijker gaat. Zowel voor jezelf als voor je omgeving. Succes bereiken is dan zoveel makkelijker.

Trainer

marjolijn@succesvolnaareennieuwebaan.nl

+31 (0)6 30 813 289

Bekijk ook:

Petra Hoogendoorn

“Het mooiste cadeau dat je je kind kunt geven, is een gelukkige ouder te zijn.” Ik help ondernemende ouders het beste uit zichzelf, hun business

Lees verder »

Jennefer Boskeljon

“Betere resultaten meer werkplezier” Energie, positiviteit en enthousiasme. Dat is wat Jennefer Boskeljon brengt. Duizenden professionals in vele organisaties heeft zij gemotiveerd om slimmer te

Lees verder »

Meld je aan