Marcel Herwegh

Ik houd van reizen. Nieuwe steden ontdekken en me daar thuis weten met niet meer dan een reistas aan bagage. Andere culturen, kunst, design, eten, al dan niet gecombineerd met werk of het volgen van een training…

Als antropoloog kijk ik vanuit een holistisch perspectief naar leiderschaps- en verandervraagstukken. Een belangrijk thema in mijn werk is inclusiviteit: een vorm van werken en leven die ruimte biedt aan ieders unieke bijdrage. Mijn coaching en training richt zich op het vinden van samenhang tussen ogenschijnlijke uitersten en het afstemmingsproces van wie mensen zijn op de wereld om hen heen.

Voordat ik me als zelfstandige vestigde, heb ik in het bedrijfsleven gewerkt als manager, coach en trainer. Daarnaast ben ik enkele jaren bestuurslid geweest bij een non-profit organisatie.

Afwisseling is voor mij een welkom gegeven. Naast het opleiden en superviseren van coaches, variëren mijn opdrachten van internationale leiderschapstrajecten met directieleden tot individuele loopbaantrajecten voor mensen die langdurig werkloos zijn.

Ondanks die verscheidenheid ligt het vertrekpunt steeds bij de waarden en talenten van mensen. Werken vanuit dit potentieel, betekent gebruik maken van een intrinsieke menselijke motor: het geeft richting en kracht. Net als het reizen met maar één reistas: je weet wat je hebt, wat je ermee kunt en het maakt je flexibel.

Dat is precies wat Boven de Lijn biedt: het is positief, herkenbaar en praktisch toe te passen. Ik laat je er graag verder kennis mee maken, zodat jij vanuit jouw eigen potentieel kunt ervaren hoe eenvoudig veranderen kan zijn.

Trainer

marcel@radiancecoaching.nl

+31 (0)6 28 247 412

Deel dit op:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Bekijk ook:

noodfonds

Noodfonds

Houd ondernemers Boven de Lijn Uithoorn, 17 maart 2020 Wij starten een noodfonds: Houd ondernemers Boven de Lijn. Vandaag heb ik € 5.000 gestort. Een

Lees verder »

Petra Hoogendoorn

“Het mooiste cadeau dat je je kind kunt geven, is een gelukkige ouder te zijn.” Ik help ondernemende ouders het beste uit zichzelf, hun business

Lees verder »

Ja, ik wil meer informatie over het Noodfonds!

Meld je aan