Maarten Emmelkamp

Je zou mij kunnen typeren als (onder)zoeker en vormgever. Ik kijk graag om me heen om te ontdekken en uit te vinden hoe iets werkt. En dan voornamelijk bij de mens. Wat is de drijvende kracht in onze gedragingen, waartoe zijn we allemaal in staat? Hoe geven we plek aan ons dagelijks bestaan?

Ik leef samen met mijn lieve vrouw Sonja en ben vader van twee prachtige jongens. Met de komst van deze geweldige boeven, heb ik opnieuw in leren zien hoe betrekkelijk eenvoudig en tegelijkertijd complex het is om je als mens te mogen ontwikkelen. Om je plek te vinden en om te ontdekken wie je daadwerkelijk bent.

Met veel plezier coach, train en adviseer ik in het dagelijks leven. Binnen mijn eigen ontwikkelingsbureau Praktijk Emmelkamp (www.datwerktwel.nl) richt ik mij op persoonlijke coaching, loopbaanontwikkeling, outplacement en mobiliteit binnen verschillende organisaties. Daarnaast ben ik als supervisor verbonden aan een opleiding voor loopbaan en leiderschap. Mijn dienstverlening richt zich op professionals, managers, ondernemers, creatievelingen en twijfelaars.

Boven de Lijn sluit geweldig mooi aan op mijn eigen levensvisie: kijken naar wat wél werkt, met de focus op authentiek gedrag, voor meer vreugde en succes in leven en werk.

Benieuwd wat ik jou te bieden heb? Maak een afspraak, ik ontmoet je graag!

Trainer

info@datwerktwel.nl

+31 (0)6 27 29 26 75

Deel dit op:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Bekijk ook:

Petra Hoogendoorn

“Het mooiste cadeau dat je je kind kunt geven, is een gelukkige ouder te zijn.” Ik help ondernemende ouders het beste uit zichzelf, hun business

Lees verder »

Jennefer Boskeljon

“Betere resultaten meer werkplezier” Energie, positiviteit en enthousiasme. Dat is wat Jennefer Boskeljon brengt. Duizenden professionals in vele organisaties heeft zij gemotiveerd om slimmer te

Lees verder »

Ja, ik wil meer informatie over het Noodfonds!

Meld je aan