Lilian Sonius

Mijn naam is Lilian Sonius. Ik ben een halve eeuw geleden geboren in Den Haag, als dochter in een ondernemersgezin. Mijn ouders leerden mij al jong dat positief denken en doen enorm belangrijk is voor succes. En ook dat ieders mening ertoe doet, belangrijk om als mens/team nog succesvoller te zijn.
Naast mijn taken als moeder ben ik altijd actief geweest op de arbeidsmarkt op salesmanagement- en directieniveau. Hierdoor heb ik in “vele keukens” kunnen kijken en verschillen tussen bedrijven en leidinggeven kunnen ervaren. Voor KLM ben ik een paar uur per maand actief. Ik sta collega’s en families of nabestaanden bij na onregelmatige situaties om mogelijke trauma’s te voorkomen en coach collega’s om hun carrière kansen te vergroten.

Wat kan ik betekenen voor jou?
In deze tijd van het nieuwe werken, laat ik bedrijven zien en voelen dat iedereen een positieve bijdrage levert aan het succes. Positieve samenwerking en positieve betrokkenheid zijn de sleutel tot succes van iedere organisatie, team en mens.Als mens/team begeleid ik je bij het vinden van je passie, doelen en mogelijkheden. Jij ontdekt welke schakel jij bent in het leven van velen en van je team en hoe jij zelf zorgt voor de glans in je ogen in jouw eigen leven. Al snel ontdek jij je onbekende en ontkende mogelijkheden en het fijne gevoel van “boven de lijn” zijn.
Wanneer jij de (inter)actie ziet en de energie voelt die daarbij ontstaat, realiseer jij je dat helderheid en intenties essentieel zijn. Wonderen creëer je zelf.

‘Thank you for the great mindful session earlier today’, ‘I feel much better now’ quoted by medewerker Microsoft.

Trainen, coachen, hoe ‘t allemaal begon.
In 2003 zei mijn oudste zoon (toen 15 jaar oud): “Mam, jij helpt altijd iedereen, waarom ga je dat werk niet gewoon doen?” Dat resulteerde in mijn coach diploma in 2007. En daarna in verdere uitbreiding tot trainer, spreker, debatleider en dagvoorzitter. Tot aan het opzetten van eigen events, zoals “Business Theater Colleges” voor ondernemende mensen.

Wat maakt mij blij?
Stralen en glans zien in de ogen van de mensen in mijn omgeving. “Jij straalt altijd” hoor ik gelukkig vaak. Deels is mij dat van nature gegeven, maar voor het overgrote deel werk ik hier bewust aan. Het is immers mijn keuze om te doen wat mij energie geeft. “Boven de lijn” te zijn dus.

‘Lilian Sonius kenmerkt zich bij uitstek als verbinder en mensenmens. Welbespraakt als zij is, laat zij haar gasten tot hun recht komen in de trainingen die zij leidt: tijdens het Goois HR Event, maar ook in haar eigen evenementen, trainingen en bijeenkomsten. Economische ontwikkelingen, organisatieproblematiek, carrière of de juiste mensen op de juiste plaats krijgen, zij benadert iedereen en elk onderwerp met haar karakteristieke warmte. Kortom, haar begeleiding en interventies verrijken ieder moment!’, aldus het Goois HR Event Magazine.

Trainer

info@bovendelijn.nl

+31 (0) 297 525 225

Deel dit op:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Bekijk ook:

noodfonds

Noodfonds

Houd ondernemers Boven de Lijn Uithoorn, 17 maart 2020 Wij starten een noodfonds: Houd ondernemers Boven de Lijn. Vandaag heb ik € 5.000 gestort. Een

Lees verder »

Petra Hoogendoorn

“Het mooiste cadeau dat je je kind kunt geven, is een gelukkige ouder te zijn.” Ik help ondernemende ouders het beste uit zichzelf, hun business

Lees verder »

Ja, ik wil meer informatie over het Noodfonds!

Meld je aan