Jan Schaddenhorst

Hallo, Ik ben Jan Schaddenhorst. Geboren op 20 januari 1960 te Alkmaar.

Ik ben single, woon in Nieuwkoop en ben de trotse eigenaar van  twee fantastische honden, waarmee ik heerlijke wandelingen in de natuur maak. Dit kan zijn naar Soestduinen, strand of de Biesbosch.

Na een lange loopbaan in het bedrijfsleven waar ik diverse functies heb vervuld, o.a. Logistiek Manager, Sales & Marketing Manager en Operations Manager, heb ik vijf jaar geleden besloten om het roer om te gooien. Ik ben al jaren bezig met Hypnotherapie, EFT Therapie en Coaching en heb besloten om van mijn hobby mijn werk te maken heb nu mijn eigen praktijk.

Ondanks dat ik vele mensen heb geholpen met diverse problemen, bleef er iets in mij knagen, er ontbrak nog iets en ondanks het volgen van vele workshop op diverse vlakken, het lezen van boeken, kwam ik er maar niet achter wat ik miste, wat het ontbrekende schakeltje was.

Tot ik in aanraking kwam met Boven de Lijn, een methode die is ontwikkeld door Berry Koeleman. Ik kwam Berry na lange tijd weer tegen en hij vertelde waar hij mee bezig was en wat het idee achter Boven de Lijn is. Tevens stelde hij mij de vraag: ben jij een bruistablet of een zuigtablet?

Mijn belangstelling was gewekt en na het volgen van workshops en trainingen heb ik het ontbrekende schakeltje gevonden en ben ik naast hypnotherapeut, EFT Therapeut nu ook gecertificeerd Boven de Lijn trainer.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer informatie of een sessie boeken? Neem een kijkje op mijn website of neem contact op via e-mail of telefoon en laat mij je helpen om Boven de Lijn te komen!

Trainer

info@schaddenhorst.nl

+31 (0)6 83 336 003

Deel dit op:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Bekijk ook:

noodfonds

Noodfonds

Houd ondernemers Boven de Lijn Uithoorn, 17 maart 2020 Wij starten een noodfonds: Houd ondernemers Boven de Lijn. Vandaag heb ik € 5.000 gestort. Een

Lees verder »

Petra Hoogendoorn

“Het mooiste cadeau dat je je kind kunt geven, is een gelukkige ouder te zijn.” Ik help ondernemende ouders het beste uit zichzelf, hun business

Lees verder »

Ja, ik wil meer informatie over het Noodfonds!

Meld je aan