Jan Butterman

Na 25 jaar in diverse commerciële functies bij nationaal en internationaal opererende bedrijven vond ik het eind 2000 tijd voor het gaan overbrengen van alles wat ik had geleerd over hoe het wel en niet kan in sales en management. Ik sloot mij aan bij een grote commerciële trainingsorganisatie en ging als zelfstandig trainer aan de slag in een voor mij nieuw vakgebied en op zoek naar nieuwe klanten. Het werd een reis van 14 jaar waarin ik veel geleerd heb, met momenten dat ik “boven de lijn” was (en ik weet nu wat dat is), maar ook regelmatig “onder de lijn”.

Ik maakte in de afgelopen periode kennis met Berry en we hebben veel met elkaar gesproken en beleefd. Het volgen van de Boven de Lijn basistraining en dan zien wat dit met jezelf doet maakte voor mij duidelijk: dit wordt mijn nieuwe manier van werken met mensen.

Mijn ervaring in sales en trainen zet ik nu ook in voor het ondersteunen van de trainers en coaches die zich aansluiten bij Boven de Lijn; ik ben een onderdeel van het team en dat voelt heel goed.

In ons warme en ruime huis in Alphen (Noord-Brabant) hebben mijn vrouw Greetje en ik 5 jaar geleden de zorg voor 4 pleegkinderen op ons genomen en ook daar spelen de principes van Boven de Lijn nu een belangrijke rol. Het werkt… ook bij kinderen.

Onze positieve kijk op het leven in werk en privé breng ik graag over . Als u wilt weten hoe dat het werkt: ik ga graag met u een “Boven de Lijn” gesprek aan. Het levert echt iets op!

Of volg een van de trainingen die met regelmaat (gratis) worden georganiseerd en u kunt er gewoon niet meer omheen.

Tot ziens !

Trainer

info@bovendelijn.nl

+31 (0)297 525 225

Deel dit op:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Bekijk ook:

noodfonds

Noodfonds

Houd ondernemers Boven de Lijn Uithoorn, 17 maart 2020 Wij starten een noodfonds: Houd ondernemers Boven de Lijn. Vandaag heb ik € 5.000 gestort. Een

Lees verder »

Petra Hoogendoorn

“Het mooiste cadeau dat je je kind kunt geven, is een gelukkige ouder te zijn.” Ik help ondernemende ouders het beste uit zichzelf, hun business

Lees verder »

Ja, ik wil meer informatie over het Noodfonds!

Meld je aan