Ingrid van Aalst

Natuurlijk wil je wel weten met wie je te maken hebt. Daarom vertel ik je graag iets over mijzelf en over mijn achtergrond.

Met veel plezier werk ik als zelfstandig loopbaancoach en trainer en woon in Berkel en Rodenrijs. Mijn zoons en kleinkinderen geven mij veel blijdschap. Kenmerkend voor mijn werk- en privéleven is beweging, ontspanning en vernieuwing. Ik leef mij uit in sport en dans en kom tot rust in de natuur, waardoor ik in balans blijf. In mijn werk zoek ik steeds nieuwe uitdagingen zodat ik met plezier in ‘flow’ blijf. Mijn zoektocht heeft mij geleerd dat het coachen van mensen mij op het lijf is geschreven en volledig overeenkomt met mijn kwaliteiten en mijn passie.

Het valt mij op dat veel mensen worstelen met gebrek aan zingeving op het werk en dat zij hun kwaliteiten niet goed kennen. Wel weten ze haarfijn te vertellen waar ze niet goed in zijn. Onze cultuur leert ons dat we meer gericht zijn op onze fouten dan op onze successen. Hierdoor zitten ze niet lekker in hun vel, lopen vast en zitten ‘onder de lijn”.

Mijn missie
‘Als je vastloopt in je werk help ik je, om vanuit jouw authentieke drive de volgende succesvolle stap te zetten, zodat je gaat stralen’.

Als loopbaanadviseur heb ik de afgelopen 16 jaar bij reorganisaties honderden mensen gecoacht bij hun loopbaan en hun persoonlijke ontwikkeling. Een grote uitdaging was het opzetten van een Loopbaancentrum (2x) om de mobiliteit in de organisatie te stimuleren, zodat managers en medewerkers de volgende stap in hun carrère konden maken.

Veelzijdig
Opvallend van mijn CV is, dat ik om de vijf jaar ander werk en studie heb gedaan. Hierdoor heb ik een veelzijdige achtergrond ontwikkeld op medisch en theologisch gebied, onderwijs en P&O. Op het gebied van personeelszaken heb ik mij ontwikkeld van personeelsadviseur tot interim hoofd P&O.

Expert
Ik ben geregistreerd RL Loopbaanprofessional sinds 2005 bij het CMI. Dat betekent dat ik om de drie jaar word getoetst op actuele vakkennis, kwaliteit en ontwikkeling.

Mijn diensten
Loopbaancoaching, Persoonlijk leiderschap en de ‘Training ‘Boven de Lijn’. Mijn aanpak is inspirerend, praktisch, flexibel/gestructureerd en resultaatgericht.

Training ‘Boven de lijn’
Je krijgt inzicht in je unieke talenten en je passie. Het denken vanuit de slachtofferrol leer je ombuigen naar zelfsturing en persoonlijk leiderschap. Dat geeft plezier, blijdschap en zorgt voor een positieve flow.

Als team leer je elkaars talenten ontdekken, waarderen en benutten. Dat geeft een krachtige boost, een sterk teamverband en trekt succes aan!

Trainer

info@trezoor-loopbaan.nl

+31 (0)6 41 81 21 86

Deel dit op:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Bekijk ook:

noodfonds

Noodfonds

Houd ondernemers Boven de Lijn Uithoorn, 17 maart 2020 Wij starten een noodfonds: Houd ondernemers Boven de Lijn. Vandaag heb ik € 5.000 gestort. Een

Lees verder »

Petra Hoogendoorn

“Het mooiste cadeau dat je je kind kunt geven, is een gelukkige ouder te zijn.” Ik help ondernemende ouders het beste uit zichzelf, hun business

Lees verder »

Ja, ik wil meer informatie over het Noodfonds!

Meld je aan