Inge van Bolhuis

Ik ben Inge van Bolhuis, geboren in Almelo, opgegroeid in Enschede, gestudeerd in Tilburg en Amsterdam. Ik werk en woon in Oosterbeek met man, hond en 3 opgroeiende zoons waarvan de oudste het nest binnenkort verlaat. Ik ben het liefst buiten; in de vakantie met een rugzak in de Noorse bergen, in mijn vrije tijd met hond Jente in het bos, in mijn werk met wandelcoaching en actieve (meerdaagse) buiten trainingen en workshops. Ik laat je het liefst aan den lijve ervaren wat buiten zijn en actief doen met je body en mind doet.

Wat ik deed
Ik heb mijn interesse in mensen en doelen bereiken, vertaald in de studie arbeidsvoorziening en personeel en arbeid aan de Academie Mens en Arbeid in Tilburg. Later heb ik hier naast mijn werk als HR adviseur de studie Cultuur Organisatie en Management aan de VU naast gedaan. Als zelfstandig HR- en loopbaanadviseur (sinds 2007) ben ik steeds meer de ontwikkelkant van organisaties en medewerkers op gaan zoeken. Creatievermogen loopt als een rode draad door mijn coachmethode.

Wat ik doe
Ik ontwikkel teams en individuen naar een veerkrachtige relatie door ze de voor hen helpende tools en hulplijnen te laten vinden. In verbintenis met zichzelf (body, mind, relaties, gezondheid), elkaar (teamcoherentie) en met de werkomgeving (visie, resultaten). Ik gebruik ondermeer de Boven de Lijn methodiek om mijn klanten de voor hen werkende tools en hulplijnen te laten vinden.

Wat ik voor je kan betekenen
Bij mij vind je een combinatie van oprechte betrokkenheid en concrete ontwikkeltools. Hands-on. Of het nou gaat om je persoonlijke ontwikkeling, de ontwikkeling in de relatie met medewerkers/collega’s of leidinggevenden of de ontwikkeling naar een (nieuwe) loopbaan. Bij mij kom je in de bij jouw passende actie en vind je je balans. We gaan buiten spelen, uitproberen en leren door vallen en opstaan.
Doen is de beste manier van denken! Kom uit je drama en ga voor creatie en winst!

Graag tot ziens!

Trainer

info@bovendelijn.nl

+31 (0)297 525 225

Bekijk ook:

Petra Hoogendoorn

“Het mooiste cadeau dat je je kind kunt geven, is een gelukkige ouder te zijn.” Ik help ondernemende ouders het beste uit zichzelf, hun business

Lees verder »

Jennefer Boskeljon

“Betere resultaten meer werkplezier” Energie, positiviteit en enthousiasme. Dat is wat Jennefer Boskeljon brengt. Duizenden professionals in vele organisaties heeft zij gemotiveerd om slimmer te

Lees verder »

Meld je aan