Elysa Kramer

Nice to meet you!

Elysa Kramer, dat ben ik. In de MBTI Typologie ben ik een ENFP (de inspirator). Ik ben ondernemer (mijn man ook!), ben liefdevol moeder, te leergierig (een vakidioot), muziekliefhebber en altijd bezig.

Wat je van mij moet weten
Best veel eigenlijk wat ik van mezelf vraag, want ik wil het ook graag goed doen. Terwijl ik de schotels in de lucht houd, blijf ik zoeken naar de juiste balans. Tussen hoofd en hart. Tussen dingen die ik moet (van mezelf) en dingen die ik echt wil. Boven de Lijn-denken helpt mij om te kiezen vanuit authenticiteit en een disbalans snel te herstellen.

Sinds 2004 heb ik mijn eigen bureau: Encouragement
Deze naam heb ik niet voor niets gekozen omdat ik geloof in de positieve aanpak. Martin Seligman is de grondlegger van de positieve psychologie en hij was de eerste die, zo’n twintig jaar geleden, onderzocht hoe mensen gelukkig zijn.

Sociaal psycholoog, coach & trainer
Ik ben naast (team-)coach en trainer ook ontwikkelaar. Zo ontwikkelde ik samen met mijn zus (graphic designer en creative director) Evelyne Kramer ‘De Wens, de Wijsheid & het Wonderspel’ en een design thinking methode die ‘Mapping The Future’ heet.

Hoe ben ik bij Boven de Lijn gekomen? Toen ik voor een bureau een mooie training aan het ontwikkelen was, ging ik op zoek naar bijpassende literatuur. Zo kwam ik op Boven de Lijn terecht. Een verademing vond ik het boek! En zo ook de vele cursisten die het boek open sloegen en raakten geïnspireerd om de stof toe te passen en te zien dat ‘het’ werkte in de praktijk. Ik houd enorm van metaforen. De ‘Boven de Lijn’ metafoor helpt je om je bewust te zijn van je eigen gedrag en in het moment zelf te kiezen voor vrijheid, positiviteit en effectiviteit. Dat vind ik er sterk aan.

Vrolijke groet,

Elysa Kramer

Trainer

info@mappingthefuture.nl

+31 (0)6 55 356 324

Bekijk ook:

Petra Hoogendoorn

“Het mooiste cadeau dat je je kind kunt geven, is een gelukkige ouder te zijn.” Ik help ondernemende ouders het beste uit zichzelf, hun business

Lees verder »

Jennefer Boskeljon

“Betere resultaten meer werkplezier” Energie, positiviteit en enthousiasme. Dat is wat Jennefer Boskeljon brengt. Duizenden professionals in vele organisaties heeft zij gemotiveerd om slimmer te

Lees verder »

Meld je aan