Casper Heeremans

Al meer dan 30 jaar ben ik werkzaam binnen de marketingcommunicatie sector. Sinds 20 jaar ben ik mede-eigenaar van een reclamebureau. Het werk als communicatieadviseur doe ik nog steeds met veel plezier.

Persoonlijke ontwikkeling heeft altijd mijn interesse gehad. Dit heb ik waarschijnlijk meegekregen van mijn vader, die als huisarts voor veel patiënten een vertrouwenspersoon was, bij wie zij hun hart konden luchten en waar ze support en advies vonden voor hun persoonlijke problemen.

De boekenkast in ons ouderlijk huis stond vol met boeken over persoonlijke ontwikkeling. En reeds op jonge leeftijd trokken deze boeken mijn aandacht.

Ik heb veel cursussen en trainingen gevolgd als deelnemer. Daarnaast geef ik trainingen “Geweldloze Communicatie”, naar het gedachtengoed van Marshall Rosenberg.

Toen ik met het concept “Boven de lijn” van Berry Koeleman in aanraking kwam wist ik direct dat ik mijn steentje bij wilde dragen om zoveel mogelijk mensen met dit concept kennis te laten maken.

De eenvoud en de praktische tools vormen de basis van het concept, dat erop gericht is, je bewust te maken hoe je meer plezier en blijdschap in je dagelijks leven kan creëren.

Wil je dat ook? The proof of the pudding is in the eating. Dus geef je dan op voor een “Boven de Lijn” workshop via onderstaand email adres of telefoonnummer.


Trainer

casper@bovendelijn.nl

+31 (0)6 15 89 29 13

Deel dit op:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Bekijk ook:

noodfonds

Noodfonds

Houd ondernemers Boven de Lijn Uithoorn, 17 maart 2020 Wij starten een noodfonds: Houd ondernemers Boven de Lijn. Vandaag heb ik € 5.000 gestort. Een

Lees verder »

Petra Hoogendoorn

“Het mooiste cadeau dat je je kind kunt geven, is een gelukkige ouder te zijn.” Ik help ondernemende ouders het beste uit zichzelf, hun business

Lees verder »

Ja, ik wil meer informatie over het Noodfonds!

Meld je aan