Ervaringen

De driedaagse training is door de deelnemers gewaardeerd met gemiddeld een 9,2!

Wat heb ik veel cadeaus gekregen tijdens deze training. Het was echt heel leuk om met Berry en de andere deelnemers samen te werken. De synergie was geweldig. Door de verwantschap die je onderling voelt begrijp je elkaar, waardoor je sneller tot resultaat komt. Plezier, power, diepgang, bijzonder leuke tools (waar ik heel veel mee kan), dat mensen op zielsniveau geraakt worden. Dat zit er allemaal in, dankjewel!
Ingrid van Aalst – Trezoor Consultancy

Een goede sfeer en energie. Een deskundige trainer. Een supergave werkvorm en opbouw. En een geweldig businessmodel. Voor mij was deze driedaagse intensief, innovatief en inspirerend. Ik heb een hoop praktische tools gekregen die ik morgen al in mijn werk kan toepassen. Lekker pragmatisch en to-the-point.
Karin Schijf – Agile Business Builders

Wat een waanzinnige hoeveelheid kennis in heel korte tijd. Fantastisch!
Dominique Stol – Thoughtfulnes Nedeland

Berry, bedankt voor je passie en positiviteit. En wat heb ik mooie, interessante mensen leren kennen! Deze driedaagse heeft mij enorm geholpen om mijn verhaal voor het bedrijf echt inhoud te geven. Ik ga er gelijk mee aan de slag.
Eric-Jan Doorenbosch – Telecombinatie

Wat een fantastische training! Met een goede balans tussen denken en doen, tussen serieus bezig zijn en plezier maken. Wat ik echt geweldig vond? De visualisatie en de eenvoud waarmee de diverse methodieken toegankelijk worden gemaakt.
Desirée Dankers – Vitaal Werkt Beter

Berry, ik sta versteld van wat je allemaal doet en hebt bedacht. Zoveel passie, mooie tools en materialen. Geweldig hoe alles in die drie dagen bij elkaar komt, met een duidelijk, inzichtelijk eindresultaat. Ook voelde het alsof ik de andere deelnemers al jaren kende. Het was een feest om erbij te zijn. Een geschenk voor mezelf.
Gea van Ginkel – Stam IIzerwaren

Heel confronterend en heel verhelderend. Dat was deze driedaagse training voor mij. Het belangrijkste wat ik meeneem? Ik ben van nature absoluut een helper en dat zet ik voortaan op een heel andere manier in. Ook heb ik nu helder dat ik mensen met de Boven de Lijn-tools andere inzichten kan geven. Dat is zo ontzettend gaaf! Ik ben veel prachtige, unieke workshopideeën en tools rijker, die ik kan gebruiken met cliënten en teams.
Hedy Jagtman – Coach | Trainer

Fantastisch! Tijdens deze training kreeg ik praktische tools aangereikt om mijn binnenwereld te verbinden met de buitenwereld. Ik heb nog nooit zo’n leuk overzicht van mijzelf gezien.
Joke Lamers – Coach

Geweldig, drie dagen de tijd om echt ergens naartoe te werken! Alles wat we deden, had zin. Ik ga een meesterwerk van mijn leven maken.
Rob Marrevee – Coach Mijn bedrijf draait door

De training heeft mij veel opgeleverd. Inspiratie. Een heldere visie, dankzij de oefeningen. En heel veel tools om mee aan de slag te gaan. Ongelooflijk top hoe ik nu constructief naar een eindresultaat kan werken.
Margreet Snaas – Escalar Workshops | Coaching | Training | Tools

Berry, bedankt voor het delen van je kennis en energie. Ik heb zo veel tools gehad, zo veel goede energie en hulp van iedereen. Dat betekent echt heel veel voor mij! De puzzelstukjes waar we elke dag aan werkten, vormden op het laatst een complete puzzel. Nu de puzzel nog ophangen, dus verdergaan.
Jayantrie Balgobind – Avantium

De driedaagse is mooi opgebouwd en smaakt naar meer. Wat de training me vooral heeft opgeleverd? Inzichten! Het is tijd dat ik onder mijn comfortabele steen vandaan kom en het gewoon ga doen. Tijd dat de rivier gaat stromen, dat ik van de waterval afga en kopje-onder ga.
Noortje Cremers – Cremers Coaching en Advies

Ik vond het een inspirerende driedaagse, waarbij me heel goed een spiegel werd voorgehouden. Ik heb nu een helder inzicht in mijn valkuilen en kansen. Fascinerend ook om te zien hoe snel mensen die elkaar niet kennen een hechte groep kunnen vormen. Dat geeft de ruimte om eerlijk en open te reageren … en dat deed iedereen dan ook. Dankzij de tools uit de training kan ik mensen voortaan beter ‘scannen’, begrijpen en helpen. Met de vele handreikingen die ik kreeg, kan ik zelf verder groeien. Dank, heel veel dank!
Gerard Wolters – TWI

Wat een geweldige drie dagen! Heel veel leuke mensen, in een aangename setting en met een fijne gastheer en gastvrouwen, samengebracht tot een mooi, overzichtelijk verhaal. Berry maakt de oefeningen heel visueel, echt fantastisch! Mijn meest waardevolle inzicht? Als je een talent reactief inzet, trekt het je naar beneden. Maar zet je een talent creatief in, dan is het als een fontein die uitbarst en gaat het vanzelf de hoogte in.
Erik Poisquet – Spot On

Kracht! Power! Dat heeft deze inspirerende driedaagse me opgeleverd. De leuke oefeningen en de verhalen van andere deelnemers waren een cadeautje. De informatie die ik kreeg, heeft me verrijkt en was direct bruikbaar tijdens sollicitatiegesprekken. Toen ik mijn elevatorpitch liet horen voor een sollicitatiecommissie maakte ik indruk. Deze manier van presenteren hadden ze nog niet eerder meegemaakt. En wat denk je? Ik kreeg de baan die ik zo graag wilde hebben. Dat is toch SUPER!
Annemarijke de Graaf

Ik heb genoten van deze training! Het was heerlijk om drie dagen de tijd te nemen om bezig te zijn met wat ik echt graag wil. Elke opdracht droeg daaraan bij en was een feestje; de materialen zijn prachtig ontworpen, echt heel gaaf. Tijdens deze driedaagse vielen alle puzzelstukjes op hun plek. Ik heb veel geleerd over mezelf en heel veel tools aangereikt gekregen om te gebruiken bij coaching en training. Hartelijk dank, Berry. Alles was leerzaam en leuk – en dat drie dagen lang!
Renee Bruijstens – Coach | Trainer

Al vele trainingen heb ik gevolgd, maar nooit een met zo’n enorme impact. Voor het eerst heb ik het gevoel dat er echt iets is afgemaakt. Toch nodigt deze driedaagse ook uit om verder te vliegen. Het klopt, er komen heel veel lijntjes bij elkaar. Het is een puzzel die in elkaar past en alleen nog maar mooier kan worden. De training heeft me veel concrete tools opgeleverd en een grote stap in mijn ontwikkeling. Het was leuk om zowel binnen als buiten praktisch bezig te zijn. Het voelde echt als een cadeautje voor mezelf.
Inge van Bolhuis – Loopbaanlink

In de afgelopen 25 jaar heb ik veel trainingen gevolgd. Ik ken er geen een waar je zo veel zelf doet. De oefeningen zitten echt goed in elkaar en aan het eind valt alles op zijn plek. Dankzij deze driedaagse heb ik nu een helder beeld van wat ik te doen heb en waar ik voor ga. Ik kreeg meer inzicht in mijzelf en mijn drijfveren, inspiratie en verdieping. Dit alles heb ik ervaren als een reis waarbij ik onderweg prachtige pareltjes ontdekte. Pareltjes die de puzzelstukjes vormen van mijn eigen levensboom.
Casper Heeremans – Thanz Communicatie

Wat ik enorm heb gewaardeerd, is de eerlijke opbouwende feedback van mensen. In het dagelijks leven krijg je die niet zomaar. En zelfs een klein inzicht heeft vaak al grote impact.
Janneke Sinot – BoekenBusiness

Hoewel ik bekend ben met de ingrediënten van de training, leverde die toch heel verrassende inzichten op. Ook was het een fantastische groep mensen om mee te werken. Ik heb een topweekend gehad!
Odeke Kwantes – Coach | Trainer

Heel inspirerend en energievol. De eerlijke feedback gaf me nieuwe inzichten. Ik besef nu dat ik mijn perfectionisme zo inzet dat het geen valkuil meer is maar een sterkte.
Jolanda Vreken – Gemeente Amsterdam

De training leverde heel veel nieuwe inzichten op. Bestaande inzichten werden nog een keer bevestigd of uitvergroot. Ik heb volop inspiratie en energie gekregen om mijn doelen te bereiken.
Nick van den Ham – ABN AMRO

Subliem, die creativiteit van Berry! Hoe alles bij elkaar komt en de helderheid die dat geeft. Mooie groep mensen, waardevolle feedback.
Ben Daenen – Ben Daenen Training & Coaching

Voor deze training moest ik echt uit mijn comfortzone. Dat was niet fijn, maar wel noodzakelijk. Het voelde als herijken: waar sta ik, waar ga ik naartoe en wat kan ik doen om daar te komen?
Sander van der Meijden – Bavaria

Deze driedaagse gaf mij inzichten en inspiratie. Vooral het enneagram vond ik boeiend. Van de groep kreeg ik mooie feedback. Ik heb nu doelen gesteld en er warempel deadlines bij gezet. Dat laatste heb ik nog nooit gedaan. Ik denk dat dit gaat werken voor mij! Mijn focus is nu helder.
Andrea Hom – Andrea’s Studiehuis

Heel interessant was het om als trainer-coach bij deze driedaagse te zijn. Voor mezelf, omdat het commitment en duidelijkheid bracht. Maar ook vanwege de creatieve, goed doordachte werkvormen en de bijzondere energizers. Complimenten! Want als de energie hoog is, wordt er veel geleerd.
Michel la Poutre – Bureau La Poutre – Agile Business Builders

Het waren drie inspirerende dagen. Ik heb veel geleerd wat ik zakelijk kan toepassen én nieuwe inzichten opgedaan op persoonlijk vlak. Zo’n warme groep mensen draagt daar natuurlijk ook aan bij.
Noortje Janmaat – Verdienen met Video

Mooie technieken en fijne contacten met anderen, die je in korte tijd goed leert kennen. Ik heb mij uitstekend vermaakt!
Jos Blauwhoff – Micra

Meld je aan

Wilt u graag meer informatie over de MeaningMakerStory driedaagse? Neem dan gerust contact met ons op! Mail naar info@bovendelijn.nl of bel naar 0297 525 225. U kunt zich ook aanmelden door op de aanmeldknop hiernaast te klikken

Wilt u alle informatie op deze pagina snel en gemakkelijk bij de hand hebben? Download dan de brochure met alle benodigde informatie of de testimonials via onderstaande download knoppen.